Leden & Ouders

Hieronder vind je alle informatie voor leden en ouders.

Werking


De KSA is een Limburgse jeugdvereniging van Sint-Huibrechts-Lille die al meer dan 115 jaar actief is. Alle jongens vanaf de leeftijd van 6 jaar (1e studiejaar) zijn welkom om samen met ons de zondagnamiddagen op een nuttige en kleurijke manier te vullen. Dit allemaal onder de begleiding van een jonge dynamische groep die er zelf net zo veel goesting in hebben.

Onze activititeiten vinden elke zondag plaats van 14u tot 17u. Afspraak bij de KSA lokalen achter de bosuil, gelegen te Roelanddreef 1, 3910 Pelt.

Contacteer ons


KSA Roeland Lille
Roelanddreef 1
3910 Pelt
+32 492 39 32 71
info@ksaroelandlille.be verhuur@ksaroelandlille.be
vind ons op facebook

Activiteiten


Naast onze standaard zondagnamiddagen, organiseren we ook nog een aantal activiteiten om ons jaar goed te vullen, en soms ook om geld in het laadje te brengen. Hieronder een opsomming van alles wat we doen in één werkjaar.

Startdag (eerste zondag oktober)

Op de startdag begint het nieuwe werkjaar. De nieuwe groepen worden ingedeeld, er stoppen leiders en komen er ook weer nieuwe bij.

Herfstweekend (herfstvakantie)

Naar goede gewoonte gaan we ieder jaar met elke groep op herfstweekend. Twee nachten slapen op een onbekende locatie. Naar goede gewoonte gaat iedere groep apart om elkaar beter te leren kennen.

Sint-Maarten (10 november)

Als de dagen korter worden en het begint af te koelen, willen wij je verwarmen met een groots maar gezellig Sint-Maarten vuur. Iedereen is welkom voor borrel.

Sint en pint (eind november)

Een fuif die doorgaat gaan in de parochiezaal in het thema van sinterklaas.

Traktatieavond (begin december)

Deze avond willen we iedereen die ons door het jaar geholpen heeft in de bloemetjes zetten. De genodigde zijn welkom voor een gezellig hapje en een drankje.

Kerstweekend (Kerstvakantie)

We gaan voor de tweede keer van het werkjaar op weekend. Deze keer met de volledige groep op dezelfde locatie.

Kerstfeestje (januari)

Voor iedere groep wordt er een kerstfeestje georganiseerd. De leden komen samen voor een gezellige activiteit. De avond eindigd met het uitdelen van cadeautjes.

Spaghettidag (april)

Om onze kas te spijzen nodigen we iedereen uit om een heerlijke spaghetti of een lekkere pannenkoek te komen eten.

Kamp (laatste twee weken van juli)

We gaan met zijn allen op kamp. 2 weken lang overleven in de ardennen zonder water of stroom.

Poeftentparty (eind augustus)

Onze grootste bron van inkomen is natuurlijk de Poeftentparty. Een tentenfuif van formaat. Met dank van de vele vrijwilligers kunnen we deze fuif (waar we toch altijd meer dan 1000 man mogen ontvangen) toch altijd tot een goed einde brengen.


Daarnaast zijn er ook nog een aantal activiteiten die door KSA Limburg en KSA Nationaal worden georganiseerd en wij elke keer opnieuw aan deelnemen. Zo doen we mee aan het doki fun festival, Knavo, en Joepie.

Fotos & Kalender


We hebben er voor gekozen om vanaf nu facebook als ons vaste medium te gebruiken om fotos met jullie te delen en aan te kondigen wanneer er veranderingen zijn in de agenda. Voor speciale activiteiten zullen we altijd direct contact opnemen met de ouders.

Een link naar onze facebookpagina vind je hier

Bukske


Ieder jaar brengen we minimaal 2 edities uit van het bukske. Hierin kan je lezen wat we allemaal uitsteken op zondag-namiddag. Daarnaast wordt hier ook meer duiding gegeven bij verschillende gebeurtenissen en activiteiten. Een overzicht van alle bukskes vind je hier.

Klik hier om naar het overzicht te gaan van al onze Bukskes.

Documenten


Klik hier om het attest voor de mutualiteit te openen.

Klik hier om het fiscaal attest te openen.